torsdag 9 februari 2012

...

Den här dagen, likt många andra, har känts helt meningslös. Har inte gjort nåt vettigt över huvudtaget... Så i och med det så har jag inte heller något roligt att berätta! Jo, Loke kan typ sitta själv nu. En stund utan stöd i alla fall! Fina lilla Loke <3

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och slappna av framför tvn och virra på huvudet åt idioterna på Lyxfällan.

Haj!

Nya upplevelser

Idag har Loke fått börja smaka på lite puré! Det blev av majs och potatis och han verkar tycka om det. I början var han lite skeptisk men sen sträckte han sig fram mot skeden och öppnade munnen. Söta unge :)

Idag är vi helt slagna alla tre. Loke har redan hunnit med två tupplurer. Jag hade inte tackat nej till en just nu... Äh, vi får gå ut en sväng istället och få lite frisk luft. Det kanske piggar upp!

Håll tummarna!

Har nyss ringt till Akelius och berättat för dom att vi är intresserade av lägenheten vi tittade på igår. Jag slog på min lenaste röst och smörade så mycket jag kunde utan att låta falsk, tror jag i alla fall. Haha :)

Så i nästa vecka får vi besked om vi får den eller inte. Jag vågar verkligen inte hoppas på för mycket för jag är så rädd att bli besviken. Så nu får vi snällt vänta och försöka ha lite is i magen helt enkelt.

Loke däckade nyss igen efter att ha lekt hela morgonen. Och när han vaknar igen så är det dags att provsmaka lite potatis&majs puré! Mums! Ska bli spännande att se. :)

Just nu ligger jag i sängen igen och tittar ut. Det snöar och blåser som fan, inget roligt väder alls... Känns som vi stannar inne idag.