måndag 31 oktober 2011

Godnatt!

Nu blir det sängen, jag blev sjukt trött från ingenstans. Loke vet inte riktigt om han vill sova eller vara vaken... Hoppas på att han somnar!

Söndagsmys med svärföräldrarna.

Igår var vi lediga Och då passade vi på att träffa Kalles föräldrar! Så dom kom hit till Malmö och vi begav oss sen ut på lite ärenden.

Vi åkte till Barnens hus på jägerso, mest bara för att titta lite. Och där hittade vi ett jättefint babygym! Och innan vi visste ordet av det hade Claes lagt ner det i kundvagnen som en present till oss. Mamma, om du läser detta, jag vet att vi ska att vi skulle få ett av dig... Men vi behöver många andra saker om du fortfarande vill ge Loke något :).

Vi fick även lite kläder till Loke och 1008 stycken våtservetter. Haha nu jäklar kan vi byta blöja!
Sen åkte vi till Ikea, precis som alla andra, där fick vi handlat lite bra grejer som ljus och sånt. Vi hittade även ramar till fotona som vi tog i somras när jag var gravid. Ska hänga upp dom och visa hur det blev sen! :)

Det var en jättemysig dag vi fick tillsammans! Så vi gick och lade oss vid åtta och hela familjen sov innan klockan nio, helt sjukt trötta!

Imorse var jag och tränade innan jobb, älskar att vara på gymet tidigt när där är helt tomt! Så det blir ett pass imorgon också! :) nu ska jag ha Twilight maraton, ska ju se den nya med Emma snart:)

Testar mobilappen!

Och det verkar fungera! Detta är ju 100000 gånger lättare att blogga här än på den förra sidan. Tummen upp!

Flyttat bloggen!

Ja, jag kände att det var dags att flytta min blogg ifrån bloggplatsen.se.
Anlednigen är att den är inte så rolig att använda sig av och för att dom inte har en bloggapp! Jag måste kunna blogga från mobilen och det kan jag göra härifrån. Så nu testar vi oss fram här så får vi se hur det går!

Jag har massor att skriva om men jag får uppdatera er senare när Loke har somnat. Ses sen!