måndag 28 november 2011

Promenad

I förmiddags tog jag en lång skön promenad. Vi gick till Pildammsparken, tog ett varv där, sen gick vi hem ett annat håll. Två timmar var vi ute i friska luften.

Besviken

Den senaste veckan har inte alls gått bra... Visst har jag tränat men jag har också slarvat otroligt mycket med maten. Jag har ätit bra middagar och resten av målen men sen har jag belönat mig med onyttigheter. Och såklart visar vågen också det! För den ljuger faktiskt inte. Så det har blivit +0,5 kg denna veckan när det egentligen skulle varit -1 kg. Jag är faktiskt sjukt besviken på mig själv att jag har tillåtit mig att göra så många snedsteg och det har definitivt inte varit värt det! För att jag ska nå mål den 4:e februari måste jag gå ner 1 kg i veckan. Så med andra ord måste jag gå ner 2,5 kg på en vecka nu för att komma ikapp... Det känns svårt men nu jävlar är det bara att skärpa till sig igen!!!

Jag ska jobba fyra pass denna veckan och det gör att min träning blir lite lidande.. jag börjar vid fem idag, eller så fort Kalle kommit hem så sticker jag. Så idag får det i alla fall bli en timmes promenad. Minst! Imorgon blir det gym, onsdag promenad och jobb och på torsdag likaså. Fredag blir det gym på kvällen, lördag gym på morgonen och söndag får det nog räcka med en promenad. Nu ska jag banne mig håll det och inte äta mer än dom kalorierna jag ska.

1413 om dagen. Om jag håller det och min träning ska jag klara mitt mål. Inga snedsteg, inga misstag, nu får det vara nog med sånt!