torsdag 22 december 2011

Inget fel.

Det är inget allvarligt fel på mig, bara nåt virus som spökar. Och för att vara helt ärlig så mår jag faktiskt lite bättre! Förhoppningsvis försvinner det så vi kan åka till Österlen i alla fall. Fingers crossed!

Just nu ligger jag i sängen och slöar. Och äter lösgodis. Och har absolut inget dåligt samvete alls! Nu tar jag en paus från allt stressande kring kost och träning och bara är. Slappnar av och tar dagarna som dom kommer. Men jag ska kicka igång det nya året med ett par nyårslöften och börja hårdträna på riktigt... Just nu ska jag bara vara. Trevlig kväll.

Måste bara tillägga att vågen stod på 70,8 kg idag vilket innebär att jag nu gått ner 10,3 kg sen jag började träna den 26 september. Yey me!

Sämre

Igår fick jag ordentliga smärtor i magen. Det liksom hugger och sticker till i vänster sida. Men jag lyckades ändå somna. Så i morse när jag vaknade var jag glad över att det var borta! Men sen kom huvudvärken och inte långt därefter kom huggen och sticken tillbaka. Vad är det för fel egentligen?! Jag må gnälla men detta är min blogg och jag gnäller precis hur mycket jag vill! För det kommer till en viss gräns då man fan inte pallar med sånt här längre.

Om detta inte mirakulöst försvinner under dagen eller inatt så blir det ännu en jul här hemma på soffan. Kalles mamma är också sjuk, dunderförkyld. Så även om jag mår bättre så måste ju hon också må bättre. :( jävlar.

På tal om något helt annat, Kalle fyller år idag! Grattis älskling! Jag hoppas din dag blir mycket bättre än min trots att du ska jobba. Jag älskar dig!

Nu ska jag försöka få lite mer sömn, för det är fan vad det snurrar i huvudet :(

Jul i soffan?

Det verkar inte bättre... Jag mår skit rent ut sagt och just nu är jag så jävla förbannad över det!!! Vad har jag gjort för att förtjäna detta egentligen? Varenda gång man har planerat något roligt så blir man dålig på ett eller annat sätt. För att vara ärlig mår jag ju aldrig bra. Det är alltid nåt som spökar.

Jag är trött, jag vill sova. Men går det? Nä såklart inte.