tisdag 6 december 2011

Biggest loser

Jag är ett stort fan av realitytv. Alla sorter! Jersey shore, Biggest loser, Bonde söker fru, etc. Just nu sitter jag och tittar på Biggest loser och som jag skrev innan så har min motivation börjat tryta lite och jag har börjat gå tillbaka till mina dåliga vanor igen. Jag har liksom trott att det lilla kan väl inte skada. Aja baja!!! Träningen har rubbats och kosten likaså.

Nej. Nu är det allvar. Jag når ju inte mitt mål på det här viset. Skärpning!!!

Lite motivationsbilder kanske hjälper!

Angenämt problem?

Fick hem min Versace klänning idag som jag beställde från h&m och den var alldeles ljuvlig! Men det passade inte. Den passade överallt annars förutom runt bysten. Så jävla irriterande, men man ska väl inte klaga egentligen. Får leta vidare helt enkelt :)

Godmorgon

Ännu en natt på soffan. Jag har haft riktigt svårt att sova den senaste tiden så jag har gått ut och lagt mig på soffan. Idag sov jag till 09.45! Herregud tänkte jag och rusade in i sovrummet. Där låg Loke och sprallade, och när han såg mig sken han upp som en sol. Älskade unge! :) Kalle låg bredvid och snarkade så jag tog med mig Loke och stängde igen dörren så stackaren kan få sova lite.

Idag tänkte jag sticka till gymmet men nu känner jag mig sjukt krasslig. Konstig i halsen och allmänt skum... Det är ju fan att det ska komma och gå hela tiden och mina träningsrutiner är verkligen åt skogen nu. Jävla skit säger jag. Men å andra sidan, är man sjuk ska man definitivt inte träna. Så jag får väl bars bita ihop, se till att jag äter rätt åtminstone och sen får jag träna när jag mår bra igen.

Just nu känns det rätt trist med allt som har med viktnedgång att göra. Jag har inte kunnat gå till gymmet så ofta som jag önskat pga sjukdomar och att Kalle har jobbat mycket. Vågen står stilla och motivationen börjar tryta. Och snart är det jul. Och julmat, det är något som jag verkligen får tänka på, hur och vad jag äter annars kommer vågen peka uppåt och det är inte okej.

Aja, först ska jag må bra. Tills dess får jag försöka hitta motivationen igen.