söndag 5 februari 2012

...

Snart kommer Loke och Kalle hem från att varit hemma hos Robban & Therese. Jag var tvungen att stanna hemma... Det går upp och ner hela tiden. Nu känns det lite bättre i alla fall.

Fy vad jag saknar dom! Vi ska mysa ordentligt ikväll.. Och klockan 22 börjar Seven Pounds på tv. Sjukt bra film! Så då bäddar vi ner oss med kanske lite gott och ses på film i sängen. :)

Kalle jobbar kväll nästa vecka, skönt för honom för då får han mer tid med Loke. Vi har fått erbjudanden om att gå på två visningar så jag måste ringa direkt imorgon bitti och boka in dom. Kanske vänder turen för oss nu... Håll tummarna!

...

Klassträff igår, slutade med att jag fick gå hem 22.30 pga att jag började må dåligt. Sen när jag kom hem blev det bara värre och värre. Fy fan vad dåligt jag mådde! Det var längesen jag var så kass..

Så jag kunde ju såklart inte sova pga det. Men vid halv tre däckade jag av utmattning. Undrar om maten jag åt var dålig eller nåt. Jag ska höra med dom andra om någon annan också kände likadant...

Idag var det planerat att vi skulle åka hem till ett par vänner och äta middag tillsammans. Men nu sket det också sig. Jag mår fortfarande sjukt dåligt.. Men Kalle vill sticka iväg ändå och vill ta Loke med sig.. Känns ju inte så roligt för mig dock, ända kvällen på typ två veckor som vi kan spendera tillsammans... Men å andra sidan, hur roligt sällskap är jag...

Så förbannat trött på detta. Jag ska aldrig planera in något roligt mer, för det händer alltid något sånt här varje gång. Är så jävla trött på det!!!!!!!

Jul, sjuk.
Nyår, sjuk.
Flera arbetspass, sjuk.
Klassträff, sjuk.
Middag med vänner, sjuk.

Karma?

Fantastisk

Sitter just nu hemma i sängen, hackar tänder som en galning, mår sjuuukt illa och har en mage som är i totalt uppror. Så blev det med den klassåterträffen. Min vanliga tur!