fredag 16 december 2011

Underbart

Ligger i soffan och myser, detta är livet! Jag älskar er så mycket, Kalle & Loke 

Lycka

Kalle slutar tidigare idag igen! Sååå skönt! Jag tänkte dra till gymmet en snabbis sen blir det myskväll med lilla familjen. Det blir ju fredagsmys! :)

Imorgon har vi sovmorgon! Det börjar vända nu ;) Sen ska visserligen jag jobba men det är inte förrän lite senare. Underbart ska det bli, för imorgon tar vi miljonen!!! :))

Taragonautmaningen. Dag 1

Som för så många andra är jag otroligt svag för choklad och speciellt ett choklad- Taragona. Det är ett mjölkchoklad med hasselnötter i.

Igår var jag extremt sugen så jag köpte ett Taragona och ett Brejk. Jag åt Brejket och tyckte det smakade lite skumt men jag äter ändå upp det. Men efteråt tittar jag på bästföredatumet, 22 oktober 2011. Tack för den! Där fick jag för att jag köpte choklad! I alla fall, Taragonat ligger kvar i kylen och där ska det stanna! Inget mer choklad för mig eller något annat snask för den delen heller tills jag har nått mitt mål. Kan jag klara detta?! Med undantag för julafton, då får jag väl ta nån bit. Men inget frosseri!

Taragonautmaningen går i alla fall ut på att varje kväll fotar jag choklader i kylen och lägger upp här. Det ska ligga där i kylen tills det blir gammalt och sen när jag nåt mitt mål slänger jag det. Alltså, INGET SNASK ALLS! Där ingår kakor, läsk, godis osv. Heja mig.

Alltså

Nu har det gått en vecka sen jag började på slimquick och jag trodde väl att de skulle vara något av en mirakelkur. Idag visade vågen +0,5. Varför blev jag inte förvånad?! Jag har inte följt min plan när det gäller mat alls. Så jävla dum jag är! Tror att dom här tabletterna ska göra jobbet åt mig så därför har jag slackat efter.

Nä nu får det vara nog! Nu får jag verkligen skärpa mig! Tränar gör jag ju, inte så ofta som jag önskar men jag tränar så mycket jag kan i alla fall. Men man kan ju inte bara träna man måste ju äta rätt också, och det vet jag!!!

Nu har vikten stått på 72 kg hur jävla länge som helst och det gör mig totalt tokig! Hur förbaskat svårt ska det vara att bara skärpa sig och äta rätt? Och så unnar man sig nåt gott för att man intalar sig själv att man varit duktig (fast man vet att man inte har varit det). Och vad har jag sagt om att unna sig något i form av godis?! NEJ!!! Det där hemska beteendemönstret vill jag ju bryta. Så nu ska jag försöka hitta på fem andra sätt att unna mig något.

1. Ansiktsbehandling (som är ett av mina delmål, men det är långt till dess. 68 kg tror jag)

2. En enkel ansiktsmask (finns på H&M), tänd lite ljus, sätt igång en bra film, fila och måla naglarna i en lyxig färg. 

3. Om ekonomi finns, köp ett plagg som framhäver din bästa kroppsdel haha. Men visst finns det inget bättre än att känna sig snygg?

4. Få en härlig massage av sin käresta. Det ska jag försöka pitcha in till Kalle 

5. Gå och sola. Det är något som jag tycker är väldigt skönt och jag älskar att vara brun och fin.

Så nu har jag massor med alternativ istället för att trycka i mig en massa skit. Jag har även kommit på en bra utmaning för att testa hur pass stark jag egentligen är. Jag lägget upp den lite senare...  nu ska jag fan skärpa mig! Mitt mål är ju faktiskt 63-65 kg. Inte över det! Jag tar ett mellanting och säger 64. Det låter bra tycker jag. Och det är ju trots allt åtta kilo kvar! Och jag har ju sagt att jag vill ha nått mitt mål till den 4:e februari, så nu gäller det att ligga i. Det är nog ett orealistiskt mål, men jag tänker dock göra mitt bästa!

För såhär vill jag ALDRIG MER SE UT!

Bilden är tagen den 26 september.