måndag 13 augusti 2012

Vardagslyx

Ja, detta är vardagslyx för mig!
Och nu har det äntligen torkat så nu ska jag skalla kudden. Godnatt!

Så seg

Kvällsmaten är intagen. Nu sitter jag ute och njuter av en kopp saft och en cigg. Gott men jag måste sluta... Men fan vad svårt det ska vara!!!!

Är såååå trött nu. Fast skönt trött och jag mår riktigt bra! Så imorgon blir det fan gymmet igen. :)

Lövin it

Härligt pass idag!
Sammanlagt 530 kalorier på crosstrainer och spinningcykel. Sen blev det mage, biceps och triceps!

Har till och med hunnit med en runda på entré och en fika med min goda vän Emma. Nu är vi hemma igen för ett litet mellanmål. Roligare än såhär blir det nog inte idag ;)

I'm back!


Hallå ja!
Jag är minsann tillbaka och taggad över att blogga och dela med mig av mitt liv igen! :)

Häromdagen surfade jag runt lite och av en slump hamnade jag på min egen blogg. Som jag lustläste och gick igenom, och frågade mig själv varför jag slutade? Jag antar att jag hade en period just då där jag inte kände att jag hade ett skit att skriva om!

Men så fick jag en idé att börja blogga på shapemeup.se vilket är en sida för träningsfreak och det vill jag ju bli. Har gjort några enstaka inlägg men också kommit underfund med att jag vill inte bara skriva om träning, jag vill ju skriva om allt annat runt omkring också. Så minvaeg.shapemeup.se skall tas bort och jag återgår till "MittLivsHistoria" igen. 

Så sen det senaste inlägget som var i början på juli har det väl ändå hänt en del. Jag har haft semester, jobbat, och nu nu är jag inne på sista semesterveckan på den sista semesteromgången. Sommaren har väl inte varit så jävla bra eller solig. Några enstaka dagar på stranden, men inte tillräckligt! Ett par rundor i Simrishamn har vi ju hunnit med, men vi har mestadels njutit av storstaden och tryggheten här med nära till allt.

Loke är stor! Herregud, han fyller snart sitt första år, den 7:e september.Och självklart ska han få ett stort kalas. Mer om det sen när planeringen sätter igång på riktigt. =)

Kalle har fått nytt jobb! Från och med den 11 september så jobbar han i Danmark på en restaurang som heter Nimb som ligger inne på Tivoli. Bättre arbetstider då han kommer jobba fyra dagar ena veckan och två dagar andra. Alltså så jobbar han två och är ledig två! Kanonschema ju! Och såklart är lönen bättre. Stort plus.

Jag knegar vidare i Sportsbaren på Big Bowl och jag trivs verkligen. Hösten närmar sig med stormsteg och då kommer vi även in i vår högsäsong. Förhoppningsvis blir det full rulle för oss också precis som med resten av bygget. Däremot kommer jag vara mammaledig de två första veckorna av september  pga Lokes inskolning på Förskolan. Det ska bli spännande men samtidigt är det vemodigt, killen börjar bli stor. Sen kommer jag gå ner till en 80%-ig tjänst. Jag vill inte jobba så mycket längre och inte få träffa min familj så mycket. Men vi får se hur det går ihop! 

En liten sammanfattning av tiden som gått! Nu till tiden framför mig!
Under semestern har man gått och lagt på sig lite.Typ sådär 5-6 kilo. Och jag var redan då inte ens nära min målvikt. Så nu har det blivit skärpning igen (för femtioelfte gången). I tisdags hade jag vägning och mätning och klart ska jag dela med mig av dom siffrorna. Imorgon är det dags för vägning och mätning igen men sen blir det bara varannan vecka. 

Jag siktar på gymmet MINST tre dagar i veckan. Och däremellan så mycket promenader jag hinner med.

Måtten den 7:e Augusti:

Vikt: 69,3 kilo.
Överarm: 28 cm
Byst: 93,4 cm
Midjan(den smalaste delen): 75 cm
Mage: 94 cm
Rumpa: 100 cm
Lår: 61 cm



Med detta sagt, ska jag svälja lite frulle och sen dra mot gymmet!
Jag hoppas att ni vill följa med mig, för den här gången tänker jag stanna. =)