torsdag 16 augusti 2012

Lugnet drar in.

Har haft en skön dag tillsammans med min lille Loke. Första dagen på väldigt länge som vi är tillsammans han och jag utan Kalle. Mamma var visserligen och hälsade på en stund och det är alltid lika roligt. =)

Nu ska jag försöka hitta en film eller nåt. Haha är inte van vid såhär mycket fritid!

Redig

Har haft en grymt produktiv dag redan! Uppe tidigt, gymmat, dammsugit och Lokebus, duschat och gjort mig fin för dagen. :)) och snart kommer mamma förbi! Ha en bra dag alla!

Blä

Det gick inte alls bra på gymmet idag. Jag kände mig spyfärdig och vågade därför inte ta i allt jag kunde. Kan det bero på att jag åt en tyngre frukost? Jag tror det. Och även om det var gott så var det minsann inte värt det. Jag vill ju kunna ge 110% varje gång. Idag var det inte mer än 70. Dåligt!

Aja, imorgon blir det inget gym då Kalle jobbar långpanna, men det blir promenad. Kanske en sväng på festivalen? Fast hus barnvänligt är där egentligen? Värt ett försök i alla fall. Det är även dags för den årliga kräftskivan på Stortorget, som jag tyvärr missar. Fan vad skoj det hade varit!!! :(( typiskt!

Tidig morgon

05.35 satte Loke igång och babbla i sängen. Sen ändrades babblet till gråt så då var det bara att gå upp. Just nu ligger han i sängen igen, för trött för sitt eget bästa. Jag hoppas han kan lugna ner sig lite och somna om igen annars har jag en trött liten kille på halsen idag. Så OM det fungerar drar jag till gymmet. Så håll tummarna...

Kalle går tillbaka till jobb idag efter sex månaders pappaledighet. Så man kan säga att min semester är slut också, för nu är det jag som har största ansvaret för lilleman. Det låter så sjukt när man säger så, men så blir det ju. Det är jag som får gå upp tidigt på morgnarna med honom för att Kalle måste få sömn, leka och busa hela dagen och sen är det jag som nattar på kvällarna för då är Kalle på jobb. Det påminner lite om min mammaledighet, men så skönt får jag inte ha det, för det är min tur på onsdag. Ska bli spännande och se hur det kommer gå när båda jobbar. Jag tror att vi kommer vara väldigt trötta.

Åh, jag har inte kunnat sluta tänka på 10-års återträffen! Har redan börjat tänka på vad jag ska ha på mig... har tittat lite på dom här.


Men jag måste vänta lite, höstmodet är ju påväg in! Nä, nu blire gym!