tisdag 20 december 2011

upptagen?

Jag har varit jävligt kass på att blogga de senaste dagarna, men jag tänker egentligen inte ursäkta mig. Det har bara inte passat och jag har haft mycket i huvudet.

I alla fall, snart är det jul! Det här året har jag faktiskt varit i julstämning, kanske beror det på att man känner sig mer som en familj nu och då blir sådana saker helt plötsligt viktigare.

På fredag beger vi oss till Simrishamn på sköna Österlen för att spendera julafton med Kalles mamma Boel och hans mormor Ulla. Pappa Claes är ute till sjöss tyvärr. Men det ska böi jättemysigt och skönt att komma ifrån Malmö lite. På söndag åker vi till Trelleborg för att fira med min pappa och den delen av familjen och på måndag kommer mamma & Kent, och förhoppningsvis min bror hem till oss. Det blir full rulle i ett par dagar men så blir det när man har en stor familj. ;)

Så just nu sitter jag och skriver en lista på allt som ska göras och packas ner innan vi drar. Jag måste alltid skriva ner saker som jag måste göra annars glömmer jag hälften, för jag är så in i helvetes glömsk! Och för att vara ärlig så tycker jag om att planera. Sån tönt man är!
Aja, jag får väl återgå till mitt planerande. Samtidigt som jag tittar på filmen "Rockstar", den är för jävla bra! Godkväll! :)

Inför julkur

Idag känner jag mig lite bättre än igår. Men är ännu inte 100. Så för att slippa må skit över jul så får jag se till att ta det lugnt och vila så mycket det går.

Loke är också ganska hängig tycker jag... Hoppas verkligen på att han inte blir dålig men han sover mycket idag.. Är lite orolig faktiskt.

Eftersom det inte trillade in några frågor Igår blir det heller ingen frågestund. Tråkmånsar ;)