fredag 2 december 2011

Fredagsmys

Just nu ligger vi i soffan och hämtar lite krafter. Kalle kom hem lite senare än vanligt, kaos på jobb tydligen.

Snart kommer Fredrik & Emma på lite fredagsmys. Det blir ryggbiff, med klyftpotatis och bea till middag. Mumma! Sen är det dags för det obligatoriska fredagsnöjet- Idol!

Fix, trix.

Nu mår jag mycket bättre! Helt underbart, men jag vågar inte riktigt ropa hej än. Det kommer säkert tillbaka.
I alla fall, jag har nyss fixat färdigt med den nya banken. Installerat internet, mobil och telefontjänster. Klyddigt, men det gick till slut. Vuxenpoäng, javisst!

Loke låg och sov men vaknade precis, trodde jag skulle hinna med en dusch också men icke sa nicke! Loke bestämmer om man får vara fräsch eller inte haha...

Ikväll blir det förhoppningsvis middag och idolmys med Fredrik & Emma. Om jag nu inte blir sämre igen vill säga... Håll tummarna!

Långdragna

Idag ligger vi lite extra länge i sängen och myser. Vi orkar inte ta tag i dagens måsten riktigt än. Och det suger att inte må helt hundra, för det struntar Loke fullständigt i. Han vill ju leka! Han slocknade för en stund sen efter att ha gymmat en stund men vaknade precis igen. Loke är powernapparens mästare.

Jag har iaf rullat ner persiennerna i hopp om att få vila lite till. Jag vill heller inte se den tråkiga gråa världen utanför... Nu vill jag ha snö och julstämning! Inte regn och rusk... Vi får se till att fixa en gran snart för den ultimata julstämningen, för såhär kan vi minsann inte ha det. Söta lille Loke, bli trött! <3

På bättringsvägen?

Vaknade imorse och mådde fortfarande... Skumt. Men jag mår inte lika illa som jag gjorde igår. Dricker ett stort glas med nyponsoppa nu och hoppas på att alla vitaminerna ger mig ny kraft och tar bort det onda!