tisdag 28 februari 2012

Minidejt!

Jag chansade och ringde mamma och frågade om hon ville hänga med Loke i ett par timmar och det ville hon såklart :)

Så jag och Kalle gick ner en sväng till jobb och bowlade tre serier innan vi tröttnade, gick och handlade och sen gick vi hem. Loke var total däckad och allt hade gått jättebra! Mamma var så glad! :)

Nu sitter vi i soffan efter att ha ätit lite kycklingsallad och tittar på lite tv. Snart blir det sängen, imorgon ska jag och Loke hälsa på morfar i Trelleborg!

Waiting...

Sitter just nu och väntar in Emma som ska komma förbi en sväng. Vi tänkte laga någon god lunch och snacka lite skit som vanligt! =) Vi får ge oss ut på en promenad också tycker jag, behöver mer motion idag känner jag.  Kalle har redan slutat jobba, det blev en oerhört kort dag för honom, 10,30 till typ 12,30. Jäkla lyx! Det är dom sista dagarna nu innan han går på pappaledighet, i morgon är sista för att vara exakt och då blir man lite extra slö på jobbet. Jag var likadan... =p

Jag funderar på om jag ska ringa mamma och fråga henne en sak... Lite hemligt än så länge tills jag fått ett svar hehe... =) Hörs sen!

Äntligen!

Nu jävlar har jag fått tillbaka motivationen! Det är elva kilo som ska bort och jag tänker jobba hårt som fan. I morse pallrade jag till gymmet och hade lyxen att ha hela tjejdelen för mig själv.

I mörker dock! Haha