söndag 8 januari 2012

Gnäll

Ja det står Loke för just nu! Gnällfisen är så jäkla trött men det är lite väl tidigt att sova för natten nu. Det får bli en liten tupplur bara.

Jag mår bättre nu så nu är det dags att ta tag lite i hushållet här. Det ska städas undan en massa baciller så vi slipper bli sjuka nåt mer. Icke!

Om Loke nu slutar gnälla alltså...

Söndag

Ännu en söndag är här , men det känns som det kvittar för mig för dagarna flyter ändå ihop. Men just den här veckan har varit otroligt lång. Inget gym denna veckan heller, mår fortfarande inte bra. Ja jag det, det var ett jävla gnäll på mig men jag börjar bli knäpp på det här!

Kalle och Loke ligger och sover fortfarande, vi var visserligen uppe innan men nu har dom somnat igen. Och jag funderar starkt på att joina dom... Annars då? Idag blir väl inte annorlunda jämfört med nån annan dag.. Kalle ska jobba och jag ska väl sitta här hemma och glo och må dåligt. Jag är väl inne i en lite negativ svacka nu, men det är svårt att hålla sig positiv när man mår skit alltid. Nog om det, nu får jag fan rycka upp mig! Tänkte ge oss ut på en liten promenad senare, så länge det inte regnar...

Vi säger såhär, godnatt igen.