tisdag 13 december 2011

Kvällssnack!

Nu avnjuter jag en smaskig björnbär&jordgubbsamoothie! Yum Yum!

Kvällen är kommen.

Just nu sitter jag och Loke i fåtöljen och myser framför tvn. Han borde snart sova, men verkar inte direkt trött... Unge alltså haha :)

Imorgon ska jag försöka vara lite flitig och få lite saker gjorda. Jag har väldigt svårt att ta tag i saker nu för tiden sen jag gick på mammaledighet. Det finns så mycket att ta tag i men jag har bara inte orken. Eller viljan. När jag väl påbörjar något vill jag koncentrera mig på det 1000% och kan jag inte det blir jag förbannad. Med en liten guldklimp här hemma som inte bryr sig om nåt annat än mat, blöjbyte, och bus i gymmet blir det inte lätt. Så då väljer jag att skita i det. Dålig karaktär helt enkelt!

Nä, nog med tramset, bara att sätta ihåg.

Babylycka!

Vill passa på att gratulera Jens & Johanna som fick sin lilla tös idag!

All lycka till er <3

"Im sexy and I know it"

Maha kanske inte än men jag jobbar på det!

13 december 2011

God morgon!
Lucia idag minsann. Ingenting som vi kommer fira eller nåt. Inga luciatåg vad jag vet i alla fall.. Fast visst borde det vara något i Malmö idag? Det hade ju faktiskt varit ganska mysigt att gå och se och lyssna på lite julmusik. Ska nog kolla upp det där...

Nu blir det frukost! Och sen blir det gym. Hade tänkt att skita i det eftersom jag knappt sovit nåt inatt men detta är min enda chans på flera dagar. Så den kan jag inte gå miste om.

Nu, frukost!

Och nej jag är ingen pillertrillare! All natural! Slimquick, berocca och biform! ;)