torsdag 29 december 2011

Dagen i Skurup

Var jättemysig! Vi har lekt en massa allihopa tillsammans och Loke var jätte Fascinerad av Tinny:) Men stackars lilla tinny fick feber och en rälig hosta, så krya på dig sötnos så vi kan fira nyår tillsammans! <3

Nu står vi och väntar på tåget hem, tiden springer alltid iväg så fort! Dags för lilleman att komma hem och sova. Visserligen sover han redan men man måste försöka få in nattrutinerna hemma. Kalle jobbar fortfarande, lite trist men man måste ju återgå till verkligheten igen. Godkväll!

Dagens Mamma

Rockar fjädrar idag och en t-shirt med ett budskap med eftertanke...

Torsdag

Det är sjukt vad veckorna går snabbt! Snart är det nyårsafton och ett nytt år igen. Jag ser framemot det nya året med nya mål och utmaningar.

Nu har jag slappa tillräckligt vad gäller träning och kost och när det nya året kommer är det blodigt allvar gällande träningen. Ja självklart kosten också men utan träning kommer man inte så långt. Så på söndag är det dags att damma av gymkortet och dra ner till mitt blivande andra hem- gymmet. Innan dess går inte eftersom Kalle jobbar långpannor. Men det passar bra, 1:à januari och allt!

Idag ska jag åka till Skurup och hälsa på familjen westerfors! :) där ska jag även fira nyår så vi ska gå igenom lite vad som skall göras. Ska bli mycket trevligt. Ha en bra dag!