onsdag 30 november 2011

Så blev det med det!

Kom till jobb, och när det fortfarande var jättelugnt efter två timmar så bestämde vi att jag kunde sluta. Känns oerhört onödigt att bara stå där när det inte finns något att göra. Irriterande, eftersom jag var inställd på att jobba.. Men det är alltid skönt att komma hem till familjen igen.

Nu ligger jag nerbäddad i sängen, har tänt lite ljus så här är supermysigt. Loke sover gott i sin säng och Kalle sitter där ute och spelar. Jag tänkte bara se klart "Greys anatomi" sen blir det godnatt. Om jag inte däckar innan... Känns så! Godnatt!

Jobb

Just nu sitter jag och väntar på att Kalle ska komma hem från jobbet så jag kan gå till mitt. Loke ligger i babygymmet helt utslagen. Det har varit en aktiv dag för honom, satan vad han har gymmat! :)

Imorgon blir det jobb igen och äntligen, ÄNTLIGEN blir det träning på fredag när Kalle kommer hem. På lördag tänkte jag smita iväg innan han ska jobba och på söndag tänkte jag passa på innan mitt pass börjar. Det är minsann svårt att hinna med att träna, jobba och vara en familj samtidigt. Men vi gör det bästa vi kan.

Godmörning!

Inatt har jag fan inte sovit mycket... Loke har legat och sugit på sina händer och det har varit sjukt irriterande... Jag kunde ju gått ut och lagt mig på soffan men då hade jag inte hört när han vaknat och var hungrig och Kalle sover igenom allt haha...

Ikväll blir det jobb. Får se hur pigg jag är då! Men det ska bli roligt, känns bara som att jag och Kalle knappt ses, eftersom vi går om varandra. Men det är ju bara denna veckan sen blir det bättre. Och guuuud vad jag längtar till söndag! Då ska vi gå på visning på en fin lägenhet/radhus. Jag har spanat in den länge nu, men Kalle har inte velat. Men till slut! Det verkar vara ett kanonområde, barnvänligt och lugnt. För i stan vill jag fan inte bo längre... Men vi får väl se! Nu måste jag käka frukost.