måndag 5 december 2011

såja!

Det blev aldrig en tur till gymgrossisten, men jag besökte iaf deras hemsida och klickade hem "Slim quick fat burner" och förhoppningsvis dimper den ner i brevlådan här i veckan! Det är iaf fettförbränningskapslar som man tar varje dag. Med en sund kost och träning ska de hjälpa till att minska hungerskänslor, sötsug och givetvis förbränna fett! Jag är otroligt spänd och hoppas att de fungerar! Håll tummarna :)

Nu är jag superhungrig så det får bli en kvällsmacka och sen blir det att vika 3 ton tvätt innan det är läggdags! Imorgon bitti blir de tränibg, finally!!! :D

Hiss eller diss?

Idag hittade jag ett sjukt snyggt döskalleörhänge med earcuff! När man är korthårig som jag får man hitta andra sätt att piffa till huvud/ansikte/öron ;)

Jag gillar det! Vad tycker ni?

Ny vecka, nya tag!

Jag gillar måndagar, då börjar man liksom om på nytt igen. Idag jobbar Kalle kväll och det är helt underbart att ha honom hemma på förmiddagarna! Då känns vi verkligen som en liten familj och det är så mysigt :)

Idag kommer svärföräldrarna hit en sväng innan dom kör tillbaka till Österlen igen. Vi hade en otroligt mysig söndag igår och det blev även en liten julafton för Loke med fina klappar. Farfar Claes åker snart iväg på dom stora haven igen så vi fick passa på.

Idag ska jag ner en sväng till gymgrossisten för att införskaffa fettfärbränningstabletter. Helt ofarliga måste jag lägga till, så oroa er inte. Ingen anabola här inte. Men jag tänkte prova och se om de hjälper till mot dom där sista svåra kilona. Sen blir det en sväng på Entre och köpa lite nytt till Loke, han växer ju ur alla kläder! Unge alltså :) ha det!