torsdag 1 december 2011

Skönhet

Kolla in den här skönheten som jag klickade hem igår! Den är ifrån H&M och gästdesignern Versace. Jag lyckades klicka hem den sista. Jag beställde den i storlek 38 och förhoppningsvis passar den, och om inte så KOMMER DEN PASSA! :)

Helt allena.

Kalle kom nyss och hämtade lilleman. Jag mår så dåligt och vill bara sova men kan inte för det känns som jag ska spy hela tiden. Och dessutom skakar jag som ett löv.. Så stackars lilla Loke ska inte behöva hänga med sin sjuka mamma och riskera själv att bli sjuk. Så det blir ett litet besök på pappas jobb idag. Kalle hade hyfsat lugnt och skulle inventera så då kan ju lilleman hänga i babybjörnen så länge. Men det känns konstigt att vara hemma helt ensam... Jag saknar mina pojkar redan.

Så skönt att vi kunde lösa det så. Men jag känner mig hemsk... Men nu kan jag vila ordentligt och en utvilad mamma som mår bättre är mycket bättre än en sjuk och trött mamma.

Börjas tidigt

Loke har upptäckt tvn.

Sängkur

Slängde iväg ett sms till bossen i morse om att jag inte kan jobba idag... Fan vad det suger att må såhär. Jag ville verkligen jobba idag, mitt favoritsällskap kommer ju och jag har knappt missat ett enda pass när dom är där... Mammaledig eller inte liksom. Men så kan det bli ibland...

Loke sover igen och jag ligger bredvid och försöker få i mig lite yoghurt. Får hoppas på att det stannar i magen... Stackars Loke som har en trött och sjuk mamma idag.. Men jag får göra mitt bästa och hoppas på att han inte blir smittad av mig va det nu kan vara.

Bläää...

Mår skit. Vaknade i natt och mådde sjukt illa... Lyckades somna om men mår likadant nu. Jag pallar verkligen inte att bli sjuk... Inte nu!