torsdag 24 november 2011

Promenad i höstmalmö.

Bilder från min promenad i eftermiddags.

Nya siffror!

Nu vart det sjukt längesen jag mätte mig. Sist jag gjorde det så blev det helt tokigt, antagligen hade jag inte mätt på samma ställe hela tiden, men nu jämförde jag dagens siffror med de siffrorna jag hade när jag satte igång den 26 september som är lite drygt två månader sedan.



24/11:


Vikt: 72,4
Överarm: 27 cm
Byst: 95 cm
Midja: 73,5 cm
Mage: 98 cm 
Rumpa: 103 cm
Lår: 48 cm


Och såhär har mycket har jag loosat på två månader totalt:



Vikt: -8,7 kg
Överarm: -1,5 cm

Byst: -6 cm

Midja: - 13,5 cm

Mage: -11,5 cm
Rumpa: -11 cm
Lår: -13 cm



En klapp på axeln till mig! Nu har jag 2,4 kg till mitt första delmål- 70 kg- då ska det inhandlas ordentliga träningskläder! 68 kg, då blir det en ansiktsbehandling, och när jag nåt målet 65 kg till den 4:e Februari då ska det firas rejält! 


Jag lägger upp en jämförelsebild senare =)




Barnvagnsutmaningen

Jag hittade en rolig app perfekt inför min promenad. Den heter Barnvagnsutmaningen! Man sättet igång den när man börjar gå, stänger av den när man är klar, enkelt! ;) den räknar hur länge du går, hur långt och din genomsnittliga hastighet. Sen när
man gått ett par gånger blir man rankad efter hur bra man är och får medaljer. Idag fick jag "Gröngölingen" och "Startskottet". Haha... ;) kul iaf!

0,8 kg i veckan.

Det är 10 veckor kvar tills det efterlängtade klassträffen. och för att nå mitt mål på 65 kg till den 4:e februari, måste jag gå ner 0,8 kg i veckan. Doable? Jag hoppas fan det!! Det låter inte så mycket, så fortsätter jag bara att träna och äta bra så borde det inte vara några problem. Bara att köra på!

Badpojke

Gomorron! Vi börjar dagen med att bada Loke! Han älskar det! Kalle jobbar långis idag, så det innebär att jag inte kan träna på gymet idag, så vi får gå på en promenad sen, en timme får det bli! Och sen då...? Börjar få slut på saker att göra haha... Men jag tänkte plocka fram det lilla julpyntet vi har och kanske sätta upp det... Är det för tidigt? Äsch det skiter jag i! ;)