måndag 27 februari 2012

Ny design


Hallå ja!

Jag suger verkligen på att ordna en riktigt snygg blogg, men jag gör i alla fall mitt bästa! Jag blev ganska nöjd, trots brist på kunskaper... Haha! Men finns det någon där ute som kan sådana saker så tar jag snällt emot all hjälp. =)

Loke sover nu och jag ska faktiskt snart också slänga mig. Jag har en tendens till att alltid sitta uppe för länge, men jag behöver mer sömn! Annars har jag inget direkt att dela med mig av... I morgon ska vi till Öppna Förskolan, jag och Loke. Det är första gången så det ska bli väldigt spännande! På onsdag åker vi förmodligen till Trelleborg en runda och träffar min pappa med familj. På torsdag är det storstädning på schemat och på fredag och hela helgen fram blir det jobb!

Nä, nu får det vara bra för idag!

Bjussar på en härlig preggobild från i somras. Ibland saknar jag magen! <3


äckligt

trött  är jag! Planerna var att gå ut en sväng och sen pysa en sväng inom Big Bowl, men det snöar ju! Eller snöblandat regn kanske man kan säga. Snacks om att energin är som bortblåst idag... förhoppningsvis får jag sova bättre inatt!

Loke sover. Jag ska försöka få honom till att lägga sig kl 20 istället för 19, då sover han förhoppningsvis längre än sex imorgon.. Pigga unge! :p

Snart daga för jobb igen. Redan på fredag sätter det igång. Nu går man likso, bara och väntar in det, så kam lika bra börja nu känns det som. Nu vaknade nog Loke!

Kesogratäng!


Idag hittade jag ett recept på kesogratäng, ett lite smalare alternativ om man vill tänka på vad man äter.

500g keso (jag använde chili)
2 dl crème fraîche (även där chili)
3 ägg
Broccoli
Ärtor
400 gram bacon
Salt & peppar

Blandar alla ingredienser i en bunke förutom baconet. Det steker du och låter rinna av på lite papper. Blanda sedan i baconet och häll ut i en smord, ugnsfast form. Strö över lite riven ost. Grädda i ugnen i 225 grader i ca 30-40 min.

Man kan byta ut innehållet mot vad man vill. Så länge man har grunden keso, crème fraîche och ägg.

Superduper gottigottgott!
Det blev även några matlådor, perfekt för sena kvällar på jobbet när hungern slår på!

Måndag

Idag börjar kampen igen!
10 kilo borta, 2 kilo kom tillbaka, nu ska 11 kilo bort för gott.

Tanken var att jag skulle dra till gymmet när jag vaknade men jag vaknade med tjock hals och ont i hela kroppen samtidigt som det känns som jag inte sovit nåt alls! Jag ger min kropp en chans att piggna till, så idag får vi nöja oss med promenader. Ska bli spännande och se hur jag ska orka ens ta mig ut från lägenheten, men jag måste!

Kalle är också med på resan så imorse slängde vi allt onyttigt för att sen fylla på med rätt mat. Hade behövt storhandla men svårt utan körkort och bil... Och Kalle ska jobba. Får ragga skjuts idag! ;)

Annars händer det inte nåt speciellt, massa Lokemys bara :)