onsdag 22 februari 2012

Så snyggt!




Jag avundas de här otroligt vackra kvinnorna med sina sjukt snygga tatueringar! Det är så fint att ha sådana stora, färgglada och fint gjorda gaddningar. En dag kommer jag också se ut så! Nu jäklar flödar fantasin om vad jag ska göra härnäst, chestpiece kanske? Eller ska jag täcka den andra armen också? Nej, först och främst så ska jag göra klart min vänstra arm. Sen blir det nog fan en Chestpiece. Japp, jag har bestämt mig!











Kolla in dessa!
Det ska jag också göra så småningom, så snyggt på fötterna när man har tex högklackat!

Home sweet home!

Det blev en lång fika med mängder av skitsnack, allt mellan himmel och jord men det blev mest en del jobbsnack. Han lyckades tända min låga och få mig enormt peppad inför jobbstarten igen och det är jag sjukt tacksam för! Det är det som är så bra med Andy, han kan verkligen peppa upp en, kanonbra vän! :)

Det blev ingen invigning idag, utan vi tågade iväg till Kalle och lämnade ett par cykellampor till honom. Igår fick han nämligen 500 spänn i böter pga att Han inte hade just det, cykellampor. Slarver!

När jag kom hem möttes jag av grannen, dom som ställer ut sina äckliga sopor utanför dörren och låter dom stå i två dagar, dom som spelar hög musik så väggarna vibrerar och dom dom ringer på vår dörrklocka mitt i natten för att sedan smita in i sin lägenhet och fnissar. Och OM HAN FICK HÖRA ELLER!!!

Först var han snutig som fan men det han inte var beredd på att jag minsann inte gav mig och kunde ge tillbaka om han skulle hugga. Men det var inte det som jag ville skulle hända. Utan jag vill att man ska visa respekt för sina grannar och inte störa. Jag har ingen emot att dom har fester och så, det är ju för fan bara roligt för dom!

Men problemet har varit att dom har totalt struntat i att öppna dörren när jag ringt på för att snällt be dom sänka musiken bara lite grann. Aldrig har dom öppnat! Så igår när det lät som dom totalt slog ihjäl varandra där inne så ringde jag på mest för att höra så han inte slog sin tjej. Men ingen öppnade. Jag vill ju ge dom en chans till att bättra sig utan att behöva blanda in hyresvärden, för det tycker jag är sista utvägen och man kan faktiskt sköta det snyggt grannar emellan.

Lite svårt när ingen öppnar! Så imorse blev jag fan lack och skrev ett klagomail till Akelius. Så därför får dom nu en varning. Två till sen är det kört. Tänk nu om dom bara hade öppnat dörren och haft den diskussionen då istället för nu efter jag mailat så hade dom sluppit varningen. Och det sa jag till honom idag också.

Korkat!

Men det var ändå jävligt skönt att kasta det i huvudet på honom mohaha!

Nu blir det pizza, haj!!

Eftermiddag

Just nu sitter jag och myser med Loke. Vi ska snart sticka iväg och träffa min gode vän Andy, som jag inte snackat med på evigheter sen. Så det ska bli för jävla skoj!

Sen kanske vi sticket iväg på en invigning på en butik min kusin jobbat på. Dumt att gå miste om nåt sånt ju :)

Hörs!

Guldklimpen

Godmorgon... Fy vad jag är trött! Det är riktigt svårt att stiga upp tidigt numera och jag undrar varför egentligen? Det har jag ju gjort det senaste halvåret. Jag börjar väl bli gammal kanske!

Just nu försöker jag trötta ut Loke till max så vi kan krypa ner och sova en liten stund till, känner att jag verkligen behöver det! Kalle ska jobba lång långpanna idag, 12-01 kanske.. Så då får vi försöka hitta på nåt skoj själva! Tror att det blir en liten lunch med Andy, jag vill höra en massa skvaller om jobb innan jag kommer tillbaka haha. =) Nä, vi ska prata lite om personal och så. Bli lite uppdaterad innan det är dags!

Såhär pigg är Loke idag! =)


Just det! Jag och Kalle har kommit överens om att vi två tillsammans ska börja hårdträna/gå ner i vikt. Jag har haft en lång paus nu där jag valt att tänka på annat och bara låta vardagen gå, men nu är det dags igen! Men mer om detta sen... Nu, nanna lite till!