onsdag 14 december 2011

Ups and downs

Idag har varit en känslomässig dag. Och då har jag lagt allt vad som heter kalorier, viktnedgång och träning på hyllan. För EN dag. Och det kändes bra. Jag unnade mig en dag utan att behöva räkna kalorier som ska in i kroppen och kalorier som ska ut ur kroppen.

Koncentrationen hare legat på att slappna av lite och det har varit skönt och faktiskt så känner jag inget dåligt samvete alls. För jag vet att detta var en engångsföreteelse och imorgon är det tillbaka till det vanliga livet igen. Jag hoppas på att Kalle börjar lite senare än åtta så jag kan köra ett pass på gymmet. Det hade varit jätteskönt och jag behöver dessutom göra av med lite energi och rensa skallen lite. Och då är gymmet en perfekt plats. Min tillflyktsort när jag vill tänka på annat än det vardagliga livet.

Den här dagen var precis vad jag behövde. Innan kände jag mig oerhört nere och framförallt ensam. Men nu ska jag inte gå in mer på det... Huvudsaken är att jag mår bättre nu och är lite ner positiv!

Underbar dag!

Nu sitter vi på bussen som ska ta oss hem till Malmö igen. Vi har haft en underbar dag hos min pappa. Gissa om Loke är utslagen efter allt bus... :)

Tack för idag pappa <3

Miljöombyte

Japp nu behöver vi komma ifrån hektiska Malmö litegrann så jag & Loke drar till Trelleborg och hälsar på pappa/morfar!