fredag 18 november 2011

Stylish!

Jag älskar att hålla på med smink! Men man har inte haft tid direkt att stå och sminka sig sen Loke kom. Inte så som jag velat i alla fall. Men idag bestämde lilleman sig för att ta en lååång tupplur! Så då passade jag på att prova lite.

Såhär blev resultatet. Vad tycker ni? Tror jag ska köra på det imorgon. ;)

Fredag!!!

Och det innebär fredagsmys! Ikväll kommer Emma förbi och myser med mig och Loke. Pappa Kalle jobbar långpanna idag tyvärr.

Just nu sitter jag med färg i håret. Får hoppas på att det inte har satt sig allt för mycket på huden.. Men jag lyckad fan alltid med det ändå. Typiskt. Tvättmaskinen och torktumlaren går på högvarv idag, Loke har blivit Mr. Kräk nu för tiden. Och plötsligt insåg jag att han inte hade några kläder kvar. Så tvätt deluxe och sen blir det pack deluxe för pojkarna ska åka till simrishamn i morgon. Jag åker tidigt på söndag istället. Så detta kommer nog bli en bra helg!

Tiden!

Nu hoppas jag att jag fått rätt på klockslagen på inläggen, jag tackar så mycket för hjälpen! =)
Snart ska vi iväg en stund, jag & Loke. Jag tänkte ta honom i vagnen och promenera in till stan, ska lämna tillbaka ett linne som jag köpte igår. Varför sitter aldrig kläderna lika bra hemma som dom gör i butiken? Har dom snyggspeglar eller? Sjukt irriterande i alla fall... Jag känner verkligen att jag behöver röra på mig också. Det blev ingen träning igår, fan vad dålig jag är!! Men jag däckade klockan nio.. Så trött var jag. Men i morgon bitti blir det, innan jobb! Sen blir det en liten utekväll... Fan vad jag längtat!! =))