lördag 31 december 2011

Karma?



Något måste jag ha gjort för att förtjäna detta. Att ännu en högtid behöva sitta hemma på grund av att jag mår dåligt är inget roligt alls. Det känns som att varenda gång jag sett framemot nåt så blir det såhär. Jag har så ont i halsen.. Och feber.

Nyårsafton. Ja. Förra året hade vi en liten tillställning här hemma, men jag mådde skit det året också! Då visste jag ju varför men jag var gravid! Så nyår förra året var väl inte heller direkt festligt, men trevligt. Om man bortser från illamåendet och det.




Detta året var det planerat att jag och Loke skulle åka till Skurup och fira hos Johanna, Martin & Tinny. Men häromdagen när jag var där hälsade på blev jag nog tyvärr smittad av lilla Tinny som låg inne med världens förkylning. Så länge Loke klarar sig, det är det absolut viktigaste. Men i alla fall, jag hade hittat en fin klänning som jag skulle ha och allt.. Men näpp. Blir till att sitta här hemma. Calle jobbar idag, men förhoppningsvis slutar han runt 23.00 så han hinner komma hem till oss och titta på fyrverkerierna och skåla in det nya året...
Jag är bara lite ledsen idag.. Det var inte såhär det skulle bli!

Loke var trött och somnade precis. Lite tidigt att sova för natten nu men han kommer förmodligen vakna och bli rädd när det är dags. Folk har redan börjat smälla lite nu, och man blir ju skiträdd! Är inte beredd på det redan ju.

Har ni några nyårslöften då?
Jag har, men jag väljer nog hellre att kalla dom för mål. Mina mål för 2012 är:

  • Nå min målvikt innan första strandpremiären och dessutom känna mig snygg i bikini! Och leva ett sunt liv, med träning som en vardagsrutin.
  • Skaffa en mer positiv inställning till livet och inte gnälla. Punkt!
  • Ta vara på det som är viktigt, så som familjen och vännerna och inte stressa över petitesser.

Det är mina mål so far. Jag önskar er alla ett Gott slut och ett Gott Nytt År! Och snälla, var rädda om er när ni smäller raketer. En olycka kan hända vem som helst.  

2011 årsresumé


Eftersom jag blir hemma idag pga att jag rent ut sagt mår skit, måste man ju försöka underhålla sig på nåt vis... Så här kommer mitt år, 2011, i lite bilder. Enjoy och Gott nytt år på Er!














Då var det dags igen.

Vaknade nyss av den värsta huvudvärken jag varit med om och är så satans tjock i halsen att jag inte kan svälja... Och nu känner jag hur febern kryper sig på igen... Fantastiskt. Tack som fan.