onsdag 7 december 2011

Jag stör mig!

Jag vet att jag inte ska klaga och att Finns andra sätt att gå tillväga men jag gillade mina träningsrutiner! Jag lyckades med fyra gånger i veckan och det var mitt minimum. Men de senaste veckorna har jag knappt hunnit med en dag. Det är så svårt att få ihop det och Kalle jobbar så mycket just nu. Visst kan jag ligga hemma på mattan och göra övningar men jag vill kunna pressa mig själv varenda gång och det går inte på mattan.

Idag var jag och simmade i 60 minuter och det var väl okej, sunkigt på aq-va-kul dock och det drog ner hela upplevelsen. Och som grädde på moset fick jag snoront i mitt högra knä. Faaantaasstiiiiskt!!!!! För att gå ner i vikt måste man äta rätt, träna, främst kondition och det går ju inte så bra med ett trasigt knä. Varför?! Varför?! Mina planet var att ta mig till gymmet tidigt imorgon innan vi ska till banken och verkligen körs skiten ur mig själv. Jag tänker fortfarande gå dit men jag får väl träna allt förutom sånt som kräver att jag böjer knäet. Wish me luck.

Godnatt.

Trött & liten

Lilleman blev nog ganska påverkad av sprutorna i alla fall. Han har nästan sovit hela eftermiddagen och vaknar bara för att äta och ny blöja. Lillkillen, jag hoppas du slipper feber! <3

Jag har nyss ätit middag- kokt torsk med senapssås och ärtor. Men jag blev inte direkt mätt... Jag räknar ju kalorier och jag har visserligen 600 kvar att äta idag, men set gäller att man äter rätt också. Blir säkert en shake senare à 168 kalorier och ett äpple à 54 kalorier. Jag vill ju inte att simningen ska vara förgäves!

Ha en trevlig kväll allihopa :)

Hemma i tryggt förvar

Det blev en timmes simning idag vilket resulterade i 608 brända kalorier. Det blir kanske en promenad senare, vi får se hur lilleman mår. Han har fått två sprutor idag, vaccination, och han var så duktigt. Den första sprutan verkade han inte känna av men den andra gjorde nog lite ont. Men det var inte länge han skrek, nån minut sen var det bättre igen.

Nu sover han så gott i sin säng och jag hoppas verkligen att han slipper feber och att må dåligt. Lilla plutten, du är det viktigaste som finns och du är mitt allt!

Jag ligger också nerbäddad i vår säng, tittar lite film och har det så himla bra. Kalle sitter där ute och spelar lite innan han ska susa till jobb. I eftermiddag kommer mamma förbi med em plastgran som vi fått och för att träffa Loke såklart. Idag fyller han tre månader, stora killen. <3

Uppe i tid

Idag lyckades jag faktiskt vakna innan alarmet. Men det var mycket till Lokes förtjänst. Han Låg och knorrade och hade dig så jag fixade en flaska men när jag kommer in i sovrummet igen så har han somnat om. Unge :) aja det blev frukost för mig för snart ska jag sticka iväg och simma! :)