måndag 7 november 2011

Puh.

Nu ligger vi båda två utslagna i soffan. Äntligen. Vi har verkligen varit ute på äventyr idag! Det blev en sväng på Ikea med Emma. Sen blev det en lång promenad eftersom vi blev sjukt åksjuka på stadsbussen... Jag fattar inte varför dom måste köra som idioter alltså! Och varför är 99,9% av alla busschaufförer rövhål? Hade inte Emma varit med hade jag totalt lackat ur och skällt ut den jävla idioten alltså. Skitsamma, han ska inte få förstöra min dag.

Vad ska man göra nu då... Loke sover i min famn igen. Konstigt att han är trött med tanke på att han har sovit nästintill hela dagen! Mysigt är det i alla fall ;)

Ute på äventyr!

Loke och jag har precis varit och hälsat på tanterna på mammas jobb! :) alltid roligt att träffa dom och nu var det längesen sist!

Just nu sitter vi på bussen, vi ska möta upp Emma på södervärn för att sedan åka ut en sväng till Ikea. Det blir noll shopping idag, det har vi minsann inte råd med... Jag var tvungen att skaffa ett par ordentliga vinterskor så jag slipper frysa detta året.

Så hur går det med pulvret Än så länge då? Jodå, svinhungrig men det är bara att vänja sig haha ;)

Yummie!

Here we go!

Måndag; ny vecka, nystart och nya utmaningar!

Godmorgon!
Jag älskar faktiskt måndagar. Det innebär en ny vecka och det ger en möjlighet till att starta om eller starta något nytt.

För mig gäller det en omstart. Idag ska jag påbörja pulver igen och den här gången tänkte jag faktiskt köra tills jag är nere på 63-65 kg. Jag vägde mig precis och vågen står på 74,6. Jag blev positivt överraskad eftersom det bjöds på kakor, tårta och läsk på dopet igår. Med andra ord har jag inte gått upp i vikt, utan stannat stabilt. Jag tränade ju som en dåre i förra veckan, fem dagar blev Det totalt. Det är jag jävligt nöjd med! Tyvärr har jag nog Inter möjlighet att träna så mycket denna veckan eftersom Kalle jobbar mycket..

Men jag har satt en regel till mig själv. De dagarna jag inte är på gymet ska jag gå minst 12000 steg. Så nu plockar vi fram stegräknaren igen som har blivit lite bortglömd om jag ska vara ärlig.

Nu ska jag föröka väcka min man så han inte kommer för sent till jobb.