lördag 5 maj 2012

Minispa

Ikväll blir det en topptilltå fixering, det ska skrubbas, smörjas, målas, slingas och förhoppningsvis blir det ett förbättrat resultat!

Bild på frillan kommer senare ;)
Trevlig kväll på er!

Före hahaha

Morgon?

Har jag sovit nåt? Är det redan morgon?
Hm. Känns lite konstigt det här, har iaf inte sovit speciellt bra. Men är inte direkt trött nu heller så det är ju skönt. Men det kommer väl som en smäll på käften sen.

Ska snart ner till affären och handla den godaste frullen, är så sjuuukt hungrig! Sen mot jobb en stund sen får vi se vilket humör dagen är på...

Annars drar jag och Loke till hepcat store och handlar för mitt presentkosrt! Behöver ju när nytt inför imorgon ;)

Speedy?

Ligger i sängen, trött i kroppen men inte i knoppen! Har suttit på kontoret mestadels av dagen/kvällen och kommit underfund med att jag INTE är någon kontorsråtta. För efter 20 minuter framför datorn så började mitt gäspande. Tråkigt arbete, men måste göras!

Annars en lugn kväll, men dessvärre lite interna händelser som resulterade i en uppsägning, vilket vi all tyckte var sjukt tråkigt! Men, life goes on, vi kommer dock sakna dig!

Så med det sagt så ställer jag upp för min stackars AC och kör ett kort men intensivt öppningspass i baren kl. 10.30-14. Vad gör man inte för sina kollegor <3

Sen blir det familjemys och förhoppningsvis fint väder! Godnatt på er.