lördag 25 februari 2012

Twitter!

Jag har börjat twittra!
Förmodligen är jag ganska efter men bättre sent än aldrig. Det är rätt rolig att följa folk där också. Nu behöver man inte träffas irl längre, twitter och Facebook fixar biffen!

Är ändå stolt över att jag redan lyckats få EN follower! :)

...

Sitter och glor på Melodifestivalen och blir faktiskt förvånad över hur sjukt dåliga dom flesta är! Håkan Hellström kopia, gamlingar som inte kan sjunga på engelska, pudelrockare som låter som kopior. Sjukt dåligt!

Och va fan har hänt med Charlotte Perelli!? Hon ser ju ut som en transvestit! En snygg en men som tjej vill man aldrig se ut som transa...

Favoriten var såklart Danny. Ös i låten och även om jag har hört den förut av andra artister så var den i alla fall den bästa idag. Och det har absolut inget att göra med att jag tycker han är sjukt snygg. Haha förlåt Kalle om du läser detta, men det vet du redan. ;) men grattis på födelsedagen till Danny förresten!

Men självklart går ingen upp mot min fina man. Det bästa jag vet är när han sjunger i duschen, vem behöver melodifestivalen då?? :)

Imorgon ska jag och Loke iväg på loppis med mormor. Får se om Kalle vill följa med men det tvivlar jag på ;)

So cute!


Det blev lite puré till slut. Min försökskanin ska få smaka lite senare. Jag tror han kommer säga mumsfillibabba!

Måste även visa Lokes nya skor, söta eller hur?? :)

Vi ska ge oss ut på en liten promenad senare, kanske hälsa på en sväng på Rasoir, då vet jag en som blivit glad! Eller ja, tre faktiskt! :)

Purre!

Vad ska jag göra tror ni?

Mördag del 2

Är fortfarande seg. Kalle stack nyss till jobbet och Loke sover middag. Har en lista på saker som jag borde göra.

Bädda rent i sängen.
Sortera tvätt och tvätta.
Görs päron&hallon puré till miniman.
Förbereda kvällens middag.

Borde.
Orkar? Näääää!!!
Men jag måste passa på när Loke sover. Eller ska jag göra allt det där imorgon istället? Jag tror faktiskt det ;)

Mördag

Fy fan vad trött jag är! Jag lär mig aldrig! Igår satt jag uppe till halv ett. Tror ni att jag var människa i morse klockan sex? Nä. Loke somnade om och jag tänkte också passa på, men precis när jag somnat vaknar han såklart... Jag får sysselsätta mig med nånting så jag piggnar till lite för det här är inte roligt...

Kalle var hemma tjugoni tre inatt, stackaren. Dom har alla artisterna från melodifestivalen där och som kommer sjukt sent och vill äta. Så han måste ju sova ett par timmar till innan det är dags att börja om från början igen. Sista dagen idag dock. Så jag får väl glo på skiten på tv ikväll bara för att ha något att göra.

Loke kämpar på med sin gåstol, nu ska han bara få in snitsen att gå framåt haha :)