lördag 3 december 2011

Night night!

Nu ger jag upp, godnatt partypeople!

Lördag.

Ännu en härlig lördagskväll! Mamma har varit på besök och myst med lilleman. Nu har jag tänt lite ljus, middagen står i ugnen, popcornen är poppade, mysfaktor! Jag är helt slut och det blir förhoppningsvis en tidig kväll.

Ruskigt

Fyy.. Det är verkligen inget vintermysväder idag! Blää för regn i december. Det blir till att stanna inne idag, för det här går vi inte ut i frivilligt.

Loke och jag sitter i soffan och myser. Kalle ska snart bege sig till jobb :( blir en lång dag utan honom! Men snart kommer min mamma och hälsar på. Det ska bli jättemysigt i alla fall! Kanske kanske blir en sväng till Entré senare. Loke växer som satan och det börjar bli tunt i garderoben.

Gym!

Nu kör vi!

Übertidigt.

Jag är så nöjd! Igår nattade jag Loke vid åtta och lade honom i sin säng där han total däckade. Han har sovit hela natten fram till klockan sex! Duktiga unge! Nu är han mätt och belåten och förmodligen superduperpigg efter att ha sovit i tio timmar. Jag däremot är inte lika intresserad av att busa och leka nu...

Jag kanske ska masa mig iväg till gymet? Jag är ju trots allt vaken och jag har inte varit där på en vecka. Så jävla dåligt. Men det har bara inte gått. Så blir det vissa dagar, tråkigt men sant.

Senare idag ska vi träffa min mamma! Ska bli roligt. Kalle jobbar som vanligt...
:(

Nä nu ska jag se om den här lilla trollungen vill sova lite till, det haft jag behövt i alla fall.