tisdag 8 november 2011

Dåligt pass.

Ikväll blev det ett par timmars jobb i bookingen! Det var faktiskt jävligt roligt att lära sig något nytt. Jag är dock nervös över att stå ensam men det måste man ju göra för att lära sig. Så på lördag är det dags igen för ännu ett pass och det ska bli väldigt spännande!

Efter jobb så drog jag ner en sväng till gymet, men det blev verkligen inte långvarigt. Kroppen pallar ingenting och jag blev alldeles snurrig, så hädanefter blir det inte lika hårt som jag tränat innan. Så under tiden jag käkar pulver blir det mestadels kondition och lätta vikter.

Nu ska jag försöka sova... Får se om man får någon sömn inatt eller om jag kommer vara en zombie imorgon också..

Abstinens

Det blev minsann ingen tupplur, inte just nu i alla fall, Loke är überpiggoch inte alls intresserad av att sova!

Nu börjar jag faktiskt få lite abstinens... Ja alltså, jag vill träna! Nu har jag haft två vilodagar, rättare sagt två ofrivilliga vilodagar. Kalle har jobbat och då blir det inget gym. Idag slutar Kalle visserligen vid halv fem men då ska jag bege mig till Big Bowl och jobba! Men jag tror inte det blir så sent så det får bli ett pass efter jobb innan jag går hem. Annars händer det ju ingenting... ;)

Igår var det pulverstart! Och det gick väl okej, man mår alltid lite funny första dagen. Man är svinhungrig och inatt mådde jag sjuuukt illa. Men sådana saker går över sen, det är bara att bita ihop, jag har ju klarat detta förut! =) Igår stod vågen på 74,6 kg och jag hoppas innerligt att den går under 70 kg på måndag i nästa vecka. Det hade varit så otroligt roligt och en ordentlig boost för mig. Så det gäller att röra på sig så mycket jag bara kan denna veckan! Planerar att träna idag, i morgonbitti, fredag, lördag innan jobb och på söndag innan jobb. Jag saknar det ju! Jag blir extra rastlös nu ju.

Nästa måndag är det dags för en sen kickoff med jobb. Det blir på Big Bowl i Danmark denna gången också och självklart ska jag hänga med! Visst så går jag på pulver så det blir ju inte någon mat eller dryck för mig! Men jag tänker inte låta sådana saker hindra mig från att följa med. Jag kan väl ha roligt nykter också. Jag vågar ändå inte dricka... Det är ju sjukt längesen sist. Sist jag drack ordentligt var på senaste nyår... Och då blev jag inte berusad för att jag mådde skit. Konstigt, jag var ju på tjocken...!
Men i alla fall, jag hoppas på att det blir skoj! Det är ju roligt att klä upp sig lite och se sina kollegor i sina privata kläder och inte i de röda västarna ;)

Bilder från förra årets kickoff!






Nu ska jag och Loke titta på Top Model haha...

Sautan...

Vad trött jag är idag... Jag hade lätt kunnat sova till tolv. Sömnlösa nätter börjar ta ut sin rätt nu och jag måste få sova lite till idag eftersom jag ska jobba lite idag! :)

Förhoppnings vill Loke ta en tupplur med mig sen! :)