onsdag 29 februari 2012

Morfar

Har spenderat dagen hos min pappa. Blev mycket bus och mys :)

Nu sitter vi i bilkö vid mobilia... Tjohej. Vi ska möta upp Kalle och sen traska hemåt. Idag var det Kalles sista dag innan pappaledigheten. Så nu byter vi roller... Vi har hela dagen imorgon ledigt tillsammans innan det ändats för mig att köra helg. Spännande!

Påväg

Just nu sitter vi på buss 146 mot Trelleborg. Vi ska hälsa på morfar idag, jag och Loke.

Jag måste bara få spy av mig litegrann...

Alltså där finns mammor, morsor och så finns där lattemorsor.

Jag hade precis rullat på bussen och spänt fast vagnen när två lattemorsor dyker upp med sina barn i barnvagnar. Lattemorsor är sådana som går i dyra Märkeskläder och har dyra vagnar och barn klädda i Gant från topp till tå. Jag var alltså först på bussen och i regionsbussarna finns bara ett utrymme för barnvagn av säkerhetsskäl. Men dom här två tvingade busschauffören att släppa på dom och tyckte att jag kunde flytta min vagn för att deras skulle få plats. Men det kunde jag inte eftersom då lide set inte vara fastspänd tyckte jag.

Då får jag kommentaren, "men du kan väl hålla fast den?". Öhh, nej? Jag ska åka i nästan 50 min och jag tänker inte stå hela vägen och hålla i vagnen och riskera både mitt och Lokes liv vid en ev krock bara för att dom skulle pka med.

Hon var så jävla spydig hela tiden och det var rent ut sagt för jävligt att jag inte kunde hjälpa till osv. F*cking idiot!

Men jag lyckades komma på en annan lösning så vi tillslut kunde åka med allihop. Och fick jag något tack? ICKE!

Det är sådana morsor som bara bryr sig om sig själva och skiter fullständigt i alla andra. Jag däremot, fixade situationen för barnens skull, inte hennes.