måndag 20 augusti 2012

Måndag igen.

Jag hade behövt en lång sovmorgon idag för jag är så fruktansvärt trött. Snart är det dags att ställa om sig lite för jobb då jag bara har två semesterdagar kvar. Men samtidigt ser jag framemot att få in lite vardagsrutin igen.

Jag sitter ute på min rökruta just nu, Loke och Kalle ligger och sover. Och det blir ännu en lång dag för Kalle då kan ska jobba långpanna igen. Så vad ska vi hitta på idag då? Ska jag vara helt ärlig så känner jag mig rätt ensam. Jag har ju Loke såklart fast jag hade gärna träffat någon för en fika på stan eller nåt. Jag är inte den typen som tycker om att vara själv såhär mycket... Men imorgon är Kalle ledig så då får vi i alla fall en dag tillsammans.

Det blir nog en runda till jobb idag också, jag måste prata med min chef och sätta igång med intervjuer till hösten. Snart sätter säsongen igång liksom och jag känner lite stress över att inte ha nån fast personal direkt. Så jag hoppas på att han har gjort sin läxa så vi kan sätta igång med det.

Verkar som det ska bli lika hett idag. Typiskt att sommaren ska komma nu när semestern snart är över.. Aja, det kan kvitta för min del nu i alla fall.

Nä nu måste jag upp och väcka Kalle så han inte kommer försent!