tisdag 17 januari 2012

Sysslor

Nu är vi nyss hemkomna efter storhandling på Willys. Nu myser vi i soffan tillsammans innan Kalle ska he sig iväg till jobb. Jag tror jag och Loke ska ge oss ut på en liten promenad. Ja det gör vi fanimig. Ha det!

kärlek

Snart ska lilla familjen Henriksson iväg på en massa måsten och ärenden. Men det tycker jag bara är roligt för vare sekund tillsammans med Loke & Kalle är så värdefull för mig. Jag älskar er så mycket!!! :)

Sjukt!

Jag är sjuuukt nöjd med mitt pass på gymmet idag! Nu känner jag mig otroligt taggad igen! KÖTTA!!!

Godmorgon

Snacka om att jag är seg idag... Vi satt och tittade på film igårkväll och kom i säng lite senare än vanligt. Haha jävla pensionärer! Men det sket Loke i såklart som just nu får frukost.

Det får väl bli gymmet idag igen! Fan vad jag inte är motiverad... Jag vill ha tillbaka den starka känslan jag hade innan! Det är ju fan liksom. Nu har vikten stått stilla hur länge som helst... Nu jävlar får jag ligga i igen! Såhär kan det inte fortsätta ju... Jag får titta på lite målbilder och tagga till!!

Annars idag? Nä det händer inte alltför mycket direkt. Vi ska åka och storhandla, thats it. Och Kalle jobbar ikväll igen.

Aja, bara att masa sig till gymmet!!