fredag 9 december 2011

Kroniskt kissnödig.

En av biverkningarna av de här tabletterna är att de är otroligt vätskedrivande. Jag har varit på toaletten säkert 25 gånger idag!! Känns som jag är gravid igen då jag brukade gå på toa upp till åtta gånger per natt. DET hoppas jag att jag slipper...

Middagen är intagen och nu myser vi i soffan. Loke sover gott på mig, men jag måste fan gå och kissa!!!! Aaaahh... Vill ju inte väcka honom.. Men måste man så måste man...

Måste bara tillägga att den här dagen går fruktansvärt långsamt!!! Jag är snortrött och vill bara se idol så vi kan gå och lägga oss sen. Imorgon blir det att öppna baren, ett kort pass, 10-13.30. Men jag ställer gärna upp.

Nä nu är det kris!!!!

Thumbsucking kid!

Loke har dissat nappen tagit tummen istället!

Hemmafrun i farten!

Med klutet på så betar jag igenom min städlista! Loke tittar snällt på när mamsen viker tvätt!

Nygymmad

Fan vad dålig jag är. Jag ställde om klockan, drog täcket över huvudet och somnade om. Målet var att stiga upp 07.30, äta frukost och vara på gymet ssenast 08.15. Men det blev inte så. Snoozade till 08.15 och var inte på gymet förrän 09.10 vilket innebar att jag bara kunde träna i 50 minuter och i sin tur hann jag inte med det jag skulle. Så jävla kass jag är!!!

Istället för att störa mig så får jag ta lärdom av detta istället. Skärpning.

Fredag idag. Ikväll blir det idol och annars händer det väl inte så mycket direkt. Tyvärr. Det är rätt tråkigt nu för tiden, Kalle jobbar röven av sig och är aldrig hemma och alla andra vänner har fullt upp med sina egna liv och familjer så jag känner mig faktiskt ganska ensam. Trots att jag har Loke, men ibland hade det varit kul att träffa en annan vuxen och prata lite. Men men. Sånt är livet.

Istället får jag fortsätta beta av min grovstädningslista. Yey. Roligt liv man har.

Att vara eller inte vara?

Ja, pigg alltså. Loke är definitivt pigg och det är definitivt inte jag. Men vem tror ni vinner? Mr. Loke såklart! Ingen hit för mig att behöva stiga upp klockan fem när man inte somnade förrän halv ett... Blä på det.

Så den stora frågan är, gym eller somna om? Loke är nog inte så intresserad av att sova plus att Kalle ligger bredvid och drar enorma timmerstockar så det lär bli omöjligt att somna. Allt pekar på att jag ska gå och träna men det jag vill är att SOVA!!!

Nä jag får slå igång peppappen och käka lite frukost istället.