fredag 4 maj 2012

Fredag!

Ja, då var det fredag igen. Och jag ska i vanlig ordning jobba men jag är minsann ledig lördag och söndag! Helgen är fullspäckad, imorgon blir det Lokemys för heeeela slanten! På söndag ska familjen åka till Skurup och hälsa på Johanna, Tinny och Martin. Som jag har saknat dom, det är obeskrivligt!!! Och snart ska jag även få delta i min bästa väns stora dag när hon gifter sig den 19 maj. <3 :)

På söndagskväll blir det en miniinvigning av Sportsbaren, bättre sent än aldrig, för oss "mellanchefer" på Bulan. Vilket jag ser otroligt mycket framemot! Nu råder såklart den stora frågan;

VAD SKA JAG HA PÅ MIG??!!??
En garderob fylld med kläder och inget att ha på sig.. Hm, blir nog en liten modevisning här på söndag innan det bär iväg. Klackar, eller låga converse? Ska vi vidare och dansa? I hope so! Då blir det låga skor! Ska bli så roligt att få klä upp sig lite och inte gå runt i arbetskläder för jämnan.

Nu ska jag se om lillemannen har lust att vakna och mysa lite med mig innan det är dags att göra sig i ordning för jobb.