söndag 26 februari 2012

Mormormys <3

Idag har vi myst hela eftermiddagen med mormor. Spanade in en loppis som vi ska stå och sälja på om ett par veckor!

Dagens

Dagens fejslook!

Söndag

Imorse klockan 05.45 vaknade jag i total panik eftersom sängen fortfarande var tom. Ingen Kalle hemma!! Min första tanke var att det har hänt nånting och jag kastar mig efter telefonen. Ringer men inget svar, sekunden senare hör jag nyckeln i löser och Kalle kommer hem.

Hela veckan har dom haft full rulle pga melodifestivalen. Alla artisterna har vitt på hotellet med deras Entourage. Och alla dessa människor ska haft mat, så sent som halv tolv på natten. Igår var det ju delfinal och fest likaså. Då skulle dom ha mingelbuffe och sen nattamat i form av korv klockan tre inatt.

Fulla artister, värst var Christer Sjögren sa Kalle, som var tvungen att bäras ut haha! Så korvförsäljningen drog ut på tiden och Kalle slutade kvart över fem efter att ha jobbat sen 12.30.

Stackaren ska få sova så länge han vara vill idag så därför sticker jag och Loke iväg en sväng sen så han kan få vara ostörd. Usch att komma hem sex på morgonen efter att ha jobbat... Snart är det min tur att komma hem mitt i natten efter att ha serverat fyllon. Men lite kul ska det trots allt bli ändå :)

Loke sover just nu igen. Det har varit en aktiv morgon! Han bajsade ner sig totalt och när jag skulle byta på honom så kissade han över hela sig så han fick hoppa ner i badet. Det fungerar som värsta sömnpillert för han blir alltid såsig efte han har badat. Vilket passar bra just nu kan jag fixa och dona i lugn och ro. Ha en bra söndag alla