lördag 28 januari 2012

Utslagen

Vi hat haft en riktigt bra dag idag! Kulhuset med Johanna och gänget, sen hälsade vi på min pappa och Tesse som satt barnvakt till lilla Leah.
:)

Vi var hemma igen vid halv sju tiden och jag har äntligen fått lilleman till att sova. Jag är också sjuuukt trött så jag bäddar ner mig och slötittar lite tv. Najs najs!

Imorgon;
Visning
Kalas hos lilla Melanie! :)

Mot kulhuset!

Sitter på bussen nu mot Trelleborg där jag ska träffa familjen Westerfors/Karmsten för en massa bus på kulhuset. Loke sover i vagnen nu och det är bara bra så han kan samla krafter för allt bus ;)

Skottlossning

Läste precis på Aftonbladet om ännu en slottlossning här i Malmö. Två skadade, inga allvarliga eller livshotande skador gudskelov... Denna gången skedde de vid slagthuset tidigt i morse. Otippat va! Slagthuset... Det stället är ju känt för alls drägg som hänger där. Men det finns sådana överallt tyvärr. Precis innan jul så fick polisen tag i en snubbe som gick runt med en pistol INNE på Etage! Hur gick det till liksom?! Det stället har ju bågar! Usch, det är skrämmande. Man vet aldrig vad som kan hända.



Med andra ord, jag vill väldigt gärna flytta härifrån. Jag vill inte låta vår son växa upp i det här och tro att det är normalt med så mycket brottslighet. Jag vill ha "Svensson"-idyllen. Det känns i alla fall tryggt!

Kan berätta för er att vi ska på en visning på söndag.. Man får ju titta runt lite men i nuläget kan vi inte köpa ändå. Så jag jobbar även hårt på att hitta någon hyreslägenhet. Har någon något tips så hör av er!

:)

Igår somnade jag innan 22.00, hur jäkla skönt är inte det?? Märkte absolut ingenting när Kalle kom hem.

Loke väckte mig vid halv sex efter att ha sovit hela natten utan några problem! Jag badade honom och mös och han däckade nästan exakt prick klockan 19. Jag trodde aldrig att han sen skulle sova hela natten, men vilken tur jag hade :)

Nu är han nymatad och mätt. Så nu ligger vi alla tre i sängen och myser. Kalle sover som en stock såklart :) det blev nog sent på jobbet igår.. Känns som inte setts på evigheter :( imorgon är han ledig däremot!

Idag ska förhoppningsvis jag och Loke till kulhuset i Trelleborg! Vi ska i så fall träffa Johanna, Tinny & Martin där. Visst är Loke lite liten för kulhuset men vi kan alltid sitta i bollhavet och leka och titta på de andra barnen. Det hade varit skoj att komma iväg och göra nåt annorlunda för en gångs skull. Först ska jag klippa till kalufsen sen åket vi nog direkt efteråt.

Nu ska vi mysa lite till innan vi startar dagen. :)