måndag 14 november 2011

Längtar <3

Johanna har nyss kört hem. Vi strosade runt på Entré och provade en massa kläder, och då blev vi sjukt sugna på att gå ut! Hela upplevelsen liksom, att klä upp sig, sminka sig sådär extra liksom. Så på lördag ska vi gå ut en liten sväng. Middag här hemma först sen drar vi till Big Bowl och bowlar lite! Inget supande men en kväll för oss själva liksom. Det var flera år sen vi var ute sist.

Och när vi var inne på Vero moda hittade jag en kavaj som jag blev fruktansvärt kär i. 399 spänn. Alltså jag bara måste ha den!!! Jag ska se om jag hittar en bild på den så förstår ni mig...

Nytränad!

Jag älskar känslan efter man har tränat! Man känner sig så sjukt fräsch och tight haha ;) nu sitter jag i soffan och väntar på Johanna. Äntligen ska vi ses!!! Vi lämnar barnen hemma hos våra karlar och njuter av varandra. DET var längesen! Hon har ju en liten tös åå nästan 1,5 år, Tinny, som är supergo!

Men idag är det alltså bara vi. <3

Vill passa på att hälsa till alla kollegor som har kickoff idag, ha sjukt ball och festa för mig med;)

En hel natt!

Loke har sovit hela natten utan att vakna för att bli matad! Hur lyxigt är inte det? Yey!! :)

Men trots det är jag ändå jätteseg! Jag får passa på att ta en liten lur nu när Loke däckat igen...

I eftermiddag kommer förhoppningsvis Johanna hit! Nu var det sjukt längesen vi sågs, så det är fan på tiden! Så det ska bli jätteroligt :)