onsdag 23 november 2011

aaahh!

Nu är jag glad, för jag har världens träningsvärk! Wooho!! Det betyder ju att det gjort nån nytta. Detta gör mig sjukr taggad att fortsätta och mitt mål är ju att på klassträffen den4 februari väga 65 kg. Så nu gäller det att steppa upp träningen ännu mer.

Så fyra dagar i veckan ska jag fokysera på att köra mer kondition. Och även köra lite styrketräning, men det är mest fokus på kondis och att förbränna mer på det viset. Det kör jag stenhårt i en månad så får vi se om det ger synliga resultat. Men visst har jag börjat se resultat redan nu! Benen bla, dom ser bättre ut i alla fall :)


BARA ATT FORTSÄTTA KÖTTA!!! :)

Samsung tab

Just nu sitter jag och pillar med "min" samsung tab. Det är pappas egentligen men det är tänkt att jag ska köpa den så småningom. Och jag måste säga att jag är sjukt impad! En liten nätt surfplatta som är enkel och smidig! Perfekt att ligga i sängen med och titta på watchseries.eu när kalle spelar!

Som sagt, pappa var här och hälsade på innan, jätteroligt att träffas! Efter det stack jag till gymet och slet i vanlig ordning. Är faktiskt ganska stolt över mig själv att jag lyckats vara konsekvent med träningen, go me! Hoppa på att vara vältränad och snygg till sommaren i alla fall... ;) så bara att kämpa på! Nu ska jag försöka laga mat med Loke på höften. Ses!

test

testar att blogga från pappas surfplatta

Uppe efter tuppen.

Vi skulle kunna säga att vi fick en liten sovmorgon idag! Allt räknas som sovmorgon när klockan är efter sju... ;) Loke är som piggast nu så det ör bara att underhålla och leka... Oavsett om man är trött eller inte...

Träning står på schemat, men det blir ute förrän senare. Kalle ska iväg till jobb och gå på möte så det får bli efter det. Jag och Loke sticker ut en sväng sålänge. :) annars händer det fan inte mycket...