fredag 4 november 2011

App tips!

För er, liksom jag, älskar att läsa bloggar har jag ett sjukt bra tips till er!

En blogg-app! Den heter "Bloggkeen" och är dessutom gratis! Genom den kan ni lätt följa era favoritbloggar!

Skaffa den och lägg till mig såklart;)
www.sandra00-mittlivshistoria.blogspot.com

Memory lane

När jag rotade igenom en gammal låda hittade jag en bunte gamla foton! Det ät alltid kul att minnas tillbaka men också jobbigt att tiden går så fort....

Enjoy.

Sötaste gubben Ever!

Alltså, kolla in den här söta lilla gubben!

Mammas älskling :)

Fel klockslag!?

Av någon konstig anledning så visar min blogg helt fel klockslag för tidpunkten jag skrivit inläggen! Nu bloggar jag ifrån datorn, då kanske det fungerar? Aja, skitsamma, det spelar väl inte så stor roll kanske...

Jag är nyss hemkommen från gymmet, det blev ett sjukt bra pass idag igen! Och jag är helt slut i kroppen, fast på ett bra sätt! Jag är sjukt nöjd över att jag lyckats hålla mitt löfte till att träna fyra gånger i veckan sen jag startade. Förtjänar minsann en klapp på axeln för det! Och jag mår så bra! Jag kan helt enkelt inte bli mer positiv idag. Men jag vill ändå att det ska gå lite fortare... Så på måndag är det dags för tre veckors pulver igen. Eller så kör jag tills jag kommit ner på 65 kg. Jag har inte bestämt mig riktigt än. Men jag känner ändå att kroppen har ändrats, men jag vill tappa mer i vikt helt enkelt. Så därför blir det pulver ett tag till och det känner jag mig otroligt positiv inför!

Nu blir det frukost!

Windows in the sky

Entré Malmö

Godmorgon världen!

Jag fick minsann lite sovmorgon idag! Loke vaknade halv åtta och var hungrig så det var till att stiga upp. Jag har tack vare honom fått rätt på dygnet och det är verkligen jätteskönt!

Snart ska jag bege mig bort till mitt andra hem, gymet. Senare idag ska jag och Loke förbi mitt jobb och snacka lite om att eventuellt prova nåt nytt i huset! Ikväll blir det tvättäkta fredagsmys! Kalle jobbar Tyvärr... Så om någon är sugen på att joina oss hör av er :)

Nu: gym!