torsdag 10 november 2011

Nu börjar den komma tillbaka.

Ja efter att jag hade min svacka för en stund sen fick jag ta tag i nig själv och fråga: "Ser du inte vad du har åstadkommit hittills? Är du blind?".

Jag har gått ner 9 kg sen den 26 september och det är jag faktiskt jävligt nöjd med!!! Jag ska fortsätta kämpa tills jag nått mitt mål. Om ni någonsin känner att er motivation tryter, titta på några avsnitt av Biggest Loser. Klarar dom det, som väger upp mot 150 kg så klarar väl JAG det?!

Jag bjuder på två foton, ett som togs den 26 september där jag vägde 81,1 kg och som togs idag där jag nu väger 72,1 kg. Och visst är det skillnad?! :) :)

Nu köööör vi!!!

Motivationen

...är i botten. Men samtidigt inte. Jag vill så gärna äta men samtidigt inte. Det enda jag vill nu är att nå mitt första delmål, att komma under 70 kg. Jag SKA klara det! Och sen är det ca 5-6 kg kvar till mitt mål. Och efter det börjar träningen på allvar.

Men fan vad jag hade kunnat göra mycket för att få kränga! Haha. Det är tjockisen i mig som talar nu och jag måste försöka få dom tankarna ur mitt huvud. Så planen är såhär. Jag ska mata Loke snart sen ska jag gå in och prova lite kläder, DET om nåt motiverar
Mig att fortsätta.

Jag ska klara detta! JAG SKA KLARA DETTA!!!

Tillbaka från sjukhuset

Det gick snabbt och smärtfritt för Loke på mas. Dom gjorde bara en ultraljudsundersökning på njurar och urinblåsa. Allt var väl okej.

Men. Jag är helt för att människor med utländskt ursprung ska kunna jobba i Sverige med sin utbildning så länge den är på samma nivå som vår. Men när en barnläkare inte kan svenska språket blir jag fan förbannad! Som tur är förstod Kalle typ vad hon sa men för mig var det omöjligt. Inte okej.

Mår pyton

Fy sören vad dåligt jag mår idag då. Jag är lika yr som en packad tonåring, mår illa som fan och magen är uppochner. Kan det bero på pulvret?! Detta är minsann inte roligt ska jag tala om för er... Och beror det på pulvret är det minsann inte värt det. Det känns som jag ska spy. Bläää....

Jag har mått konstig från och till sen i måndags när jag började med detta, men idag är det som värst! Jag kan inte minnas att jag mått såhär dåligt de andra gångerna jag gått på det... Kanske håller på att bli sjuk?

Eller ska jag prova äta en macka? Kluven...

Godmorgon

Familjen Henriksson tog minsann en liten sovmorgon idag, kvart i nio steg vi upp! Eller sprang upp rättare sagt då Loke spydde i sängen, bara sådär. Trevligt.

Vi ska snart ge oss iväg till sjukhuset där dom ska göra en undersökning på lillemans njurar. En form av efterkontroll efter Urinvägsinfektionen han hade för ett par veckor sen. Jag är jättenervös... Stackaren. Jag hoppas att allt är bra och att det inte gör ont på honom. :(

Inte nog med detta så ska vi tillbaka i morgon och göra ytterligare undersökningar... Usch, men det är ju för hans bästa...