torsdag 8 december 2011

Nu ska det loosas!

Fick hem mina fettfärbränningstabletter idag och imorgon kör vi på. Ska bli spännande och se om de minskar mitt sötsug... Det hade varit skönt för de senaste dagarna har varit hemska. Kan inte tänka på nåt annat än choklad! Så vi håller tummarna :)

Jul i vårt hus.

Huset städat, granen är klädd, stjärnan i fönstret, ljusstaken uppe, glöggen står på värmning. Nu är det jul i vårt hus! :)

Middagen intagen, Loke mätt, torr och alldeles för pigg för sitt eget bästa, men vi passar på och njuter!

Min vanliga tur.

Varje gång jag går på stan tillsammans med Loke och sen vill prova ett plagg så är det alltid samma visa. De flesta butiker har ett, ETT avsett utrymme för folk med barnvagn och lik förbannat tar folk UTAN barnvagn alltid det! Och såklart tar de alltid sjuuukt lång tid på sig och jag får stå utanför och snällt vänta. Trots att det finns 50 lediga andra provrum. Dagens i-landsproblem kanske, men fruktansvärt irriterande.

Tyst det är i husen...

Endast Sandra & Loke är vaken! Kalle förtjänar en lång sovmorgon men det blir inte idag. Vi ska till banken klockan tio och öppna en massa konton. Stackaren jobbar röven av sig nu för tiden :( och snart är det min tur att börja jobba och Kalles efterlängtade pappaledighet börjar. Han längtar så mycket, jag däremot är lite vemodig... Aja, den tiden den sorgen!

Nu, frukost!
Varm choklad på morgonen, mums! Men sådana här frukostar får inte bli vardagsmat, 501 kalorier?! Yiiikes...