fredag 27 januari 2012

Fredagsmys

Loke sover, jag bäddar ner mig med "De omutbara" och lite gott. Håller tummarna för att lilleman kan sova gott inatt. Trevlig kväll på er!

Just nu.

En trött mamma.
Måste ut på ärenden, vill inte.

Ledsna Loke

Stackars lilleman... Han har inte sovit mycket inatt. Det är helt klart något som stör och är obehagligt, jag vet bara inte vad... Han har ingen feber i alla fall. Kan det vara så att det är tänder på gång?

Han har alltid varit så duktig och sovit hela nätterna utan problem och är aldrig direkt gnällig först nu. Han verkar helt annorlunda och jag känner inte riktigt igen honom :( nu ligger han i alla fall i sin säng och kommer förmodligen somna snart. Jag hoppas på att han får sova lite utan att ha det så jobbigt.

Hjärtat går ju i tusen bitar och man känner sig så hjälplös. Jag kan liksom inte trösta honom tillräckligt.. Plutten :(

Supergnällig

Klockan 03.10 gav jag upp.
Loke vaknade hela tiden efter att jag lade honom igår kväll så till slut tog jag med honom in i vår säng i hopp om att han skulle sova bättre. Och det gjorde han ett tag.

Men när han legat och vridit och vänt på sig i flera timmar och gnällt gav jag upp. Han gnäller aldrig såhär! Jag vet inte om det är tänderna som är påväg eller nåt för han har alltid sovit hela nätterna utan problem tills nu.

Faan. Vad trött jag är... Och sjukt irriterad är jag. Sömnbrist är inget att leka med!!!!!!!