torsdag 2 februari 2012

Torsdag

Godkväll. Haha, och så tittar jag på klockan och ser att den bara är 17,40 så säger jag godkväll! För när klockan är 21.00 så sover jag förmodligen. Snacka om att man vänt tillbaka på dygnet jämfört med för typ 1½ år sen... Då satt man uppe till två-tre på nätterna och sov till 12 varje dag. Det är tack vare Loke man fått stadga i livet... :)

Det blev inget besök av morsan idag, hon blev sjuk igen. Stackarn. Hon blir ofta det nu för tiden, fast det känner man igen. Det är väl där jag ärvt det ifrån. Så efter jag har lagt Loke blir det att hoppa ner i bingen och se "Girl with the dragon tatto". Har ni sett den? Jag är tveksam på att den kommer vara bättre än den svenska versionen.

Imorgon blir det jobb! Ni hittar mig i nattklubben (förhoppningsvis) redo för att blanda drinkar! =)
Nu, bus med Loke.
Sen, mövietajm!

Pippi

Färdish!

Påväg hem från Tatto shop. Är så sjuuukt nöjd!!! :) hatten av för Tommy!

Bild kommer givetvis lite senare :)

Mörning!

Vi ligger just nu i sängen och myser alla tre. Loke har nyss ätit efter 12-timmars fasta. Helt otroligt att han kan sova så länge! Men skönt för oss. Då får vi lite kväll tillsammans och det är jättemysigt även om vi bara ligger i soffan och slöar.

Jag ska snart ge mig ut på en morgonpromenad med Emma. Det är nog riktigt kallt så det ska bli uppfriskande. Senare ska jag äntligen ligga under nålen!! Ska börja fixa till min halvdana arm. Svalan är först ut.

Och i eftermiddag får vi besök av min mamma, det ska bli rolig! En fullspäckad dag med andra ord :)