fredag 17 februari 2012

Längtar

Jag ser verkligen framemot imorgon! Johanna kommer nog ganska tidigt så då ger vi oss ut på jakt direkt. Orkar inte trängas med en jävla massa folk så lika bra att vara ute i god tid.

Förhoppningsvis kan vi båda två slappna av och ha riktigt roligt och inte bli två pensionärer som bara vill hem och sova som vi blev sist haha :)

Bild från back in the days.

I'm Back!

Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit något de senaste dagarna. Jag har helt enkelt varken haft motivation eller inspiration till att skriva. Sen har jag har fullt upp med Loke så det har inte heller funnits någon direkt tid. Just nu sitter han i sin stol vid köksbordet och leker med sina nya klossar. Så då passar jag på!

Det har väl ändå hänt en del, Loke har numera lärt sig att sitta själv en liten stund! Visst händer det att han tippar fram och åt sidorna men bygger man bara upp ett litet fort av kuddar så blir det mjuka landningar. Så det blir lek på golvet numera och nu måste vi träna på att ligga mer på mage. Det gillar han inte alls, men jag måste helt enkelt. Jag vill ju inte hämma hans utveckling bara för att jag tycker att det är obehagligt att höra honom bli ledsen. Äsch, det härdar bara!

Vi har även börjat ge honom smakportioner av olika slag. Till exempel puré av potatis, majs, ärtor, broccoli och även banangröt. Det går bra! Han är nyfiken och tycker det mesta är gott. Jag undrar bara hur ofta man ska ge honom? Vi började med väldigt lite varje dag och nu har vi ökat till lite två gånger om dagen, samtidigt som han får ersättning som vanligt. Så vi tar det sakta men säkert, man vill ju inte att han ska ont i magen!

Och idag är det EXAKT två veckor kvar till jag börjar jobba 100 % igen. Så då är det Kalle som ska ta över här hemma och ta hand om lille Loke på heltid. Jag är nervös och spänd samtidigt. Jag var inne och hämtade mitt schema häromdagen och det ser ut som det alltid har gjort, inga konstigheter.

Vi har även lagt flytt till annan stad åt sidan nu. Vi får vänta och känna efter hur det går nu när jag börjar jobba. Inte vill man lägga en massa tid på pendling när jag kan vara med Loke istället! Nej tack!

Så fredag idag! Så jäkla skönt, Kalle jobbar lunch och är hemma ca 16.30 så idag är det riktigt fredagsmys. Men det lär väl bli tidigt i säng ändå, man måste ju vara någotsånär pigg i morgon för då ska jag och Johanna göra ett nytt försök till att gå ut! Vi båda två känner oss ganska instängda i vardagsrutinerna och vi behöver komma ut och få skaka av oss lite grann så vi kan komma hem till våra familjer pigga och glada igen. Eller ja, pigga kanske vi inte är dagen efter, men förhoppningsvis har vi haft jävligt roligt! Så hon kommer in till Malmö i morgon en sväng, då ska vi se om vi kan hitta nåt roligt till henne att ha på sig. Jag har garderoben full, så jag behöver bara strumpbyxor haha. Sen åker vi till Skurup efter att ha rensat min garderob på flera möjliga outfits. Där gör vi oss i ordning sen kör Martin oss dit vi vill! =)

Så, en liten update, vi hörs som vanligt igen! =)


Bästa!

En småbarnsförälders bästa vän när barnet sover är;

FÖRBEREDELSE!

Haha Japp, så fått Loke sover fixar man allt som kan tänkas behövas efter tuppluren. I vårt fall är det lite Banangröt och lite senare dags för ersättning. Nu när jag fixat det blir det frukost för mig! Wiiie!!!