fredag 25 november 2011

Bilder före & nu

Jag tänkte visa er hur min viktnedgång ser ut hittills.

Den första bilden är tagen den 26 september, den andra idag 25 november.

Jul i vårt hus

Efter många om och men lyckades jag hitta lite julpynt idag. Nu är vi ombytta till pyjamas båda två och tittar på idol. Snacka om att leva familjeliv haha... Men jag älskar det! ;)

Julstök

Lite tidigt kanske? Äsch! Jag och så många andra, är nog ovanligt tidiga med julpyntet i år. Men det känns som de flesta längtar efter lite mys i våra hus. Jag gör i alla fall! Julen är väl inte direkt min favorithögtid, men nu sen Loke kom har man blivit något av en hemmafixare. Så med det sagt, så beger jag och lilleman oss ut till julpyntets Mecca- IKEA!

godmorgon!

Här är vi uppe med tuppen som vanligt! Jag ska koka ihop lite gröt nu och sen sticka till gymet och köra ett riktigt mördarpss, för det blir det sista den här veckan. Imorgon ska jag öppna baren, och efter det så ska Kalle jobba, och på söndag ska jag öppna booking. Kanske hinner med ett pass på kvällen... Annars får jag nöja mig med mina promenader!

Igår hittade jag ännu en app! Den heter "Shape up" och den hjälper en att räkna ut hur många kalorier man ska äta om dagen för att gå ner i vikt, räknar ut kaloriförbränning på din träning etc. Riktigt grym! Får se om jag lyckas gå ner ett kg i veckan med hjälp av den. Spännande!

Nu blir det gröt!